heidi@heidinosteopatia.fipuh. 044 9717670
Online-ajanvarausVaraa aika
Heidin Osteopatia

Opetus

jooga

Tarjoan yksityisille ja yrityksille räätälöityjä joogatunteja. Tunnit voivat olla esimerkiksi työpäivän jälkeen kehoa elvyttävä selkäystävällinen tunti, yksilöllistä linjausta kaiken tasoisille joogaa harrastaville tai vain yksilöllistä ohjausta kaipaavalle. Joogaohjaus voidaan yhdistää myös osteopaattiseen hoitoon.

Anatomiaopetus


Olen opettanut toiminnallista anatomiaa vuodesta 2016 joogaopettajakoulutuksissa. Lisäksi olen pitänyt workshop-tyylistä työskentelyä tietyn kehon alueen suhteen. Anatomiaopetuksessa pystyn yhdistämään kaksi minua inspiroivaa aihetta eli joogan ja anatomian! Anatomiaopetus on aina toiminnallista eli sisältää opiskeltavan kehon alueen harjoitteita sekä fysioterapiasta että joogasta. Näin anatomia tulee käytäntöön heti ja oppiminen syvenee.

Esimerkkejä koulutuksista: Olkapää ja lapatuki, Alaselkä ja lantio- toiminnallinen anatomia ja vahvistavat harjoitteet, Hengityksen fysiologia ja sen vaikutus terveyteen, Selkäranka ja ryhdin merkitys.

Jos tarvitset anatomia-opetusta kurssillesi, workshoppiin, joogastudiollesi, työpaikalle, niin ota yhteyttä ja räätälöidään anatomiaopetus toiveiden mukaan!